Bodens supporterspelare – Emil Wikström

Boden har under vintern samlat in pengar till en supporterspelare – och pengarna från insamlingen blev Emil Wikström. Så skriver NSD.se.

Emil Wikström är frisk efter över ett års rehabilitering, men nu lånas han ut till Boden resten av säsongen (vilket Löven4Ever var först att rapportera om)

– Emil har kämpat länge för att ta sig tillbaka från sin skada och har tränat med laget under en tid. För Emils del är det bästa för honom att spela matcher och det får han valt att göra i Boden. Vi önskar Emil stort lycka till i fortsättningen, säger Björklövenst tränare Joakim Fagervall till Björklövens hemsida.

Boden tar alltså över kontraktet resten av säsongen. Och hur betalar då Boden för det?

Boden har under vintern samlat in pengar till en supporterspelare – och pengarna från insamlingen blev Emil Wikström, skriver NSD.se.

Björklövensupportrarna fick Talaja, Bodensupportrarna fick Wikström.

– Publiken brukar älska den här typen av spelare som Emil Wikström är. Och det är tack vare supportrarna som vi har kunnat ta hit honom, så det känns riktigt bra, säger Bodens sportchef Rolf Nilsson till tidningen.

En bra lösning för Björklöven och för Emil Wikström som inte skulle fått någon speltid i Björklöven. Nu kan han få det och utvecklas där. Mycket bra jobbat av Fagervall. Lite sämre av den som skrev tvåårskontraktet med Wikström för 1 1/2 år sedan. Det blev ingen lyckad sejour även om skador är svåra att förutse. Det är bara att önska Emil lycka till i framtiden.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.