Uppdaterat: Trotter klar!

Bloggen har varit lite off under sista silly-dagen, men nu i de skälvande sista timmarna har det landat ett troligt och roligt tips. Brock Trotter landar i Björklöven innan midnatt. Vad tror vi om det?

Så här skrev bloggen kvarten innan Björklöven senare meddelade att det var sant:

Brock Trotter som spelade i Björklöven 2015-16 och gjorde 26 (6+20) poäng på 35 matcher skrev på för Stavanger för ett tag sedan, men har inte gjort några matcher för klubben. Det sägs vara något strul med arbetstillståndet.

Nu viskade en fågel i mitt öra idag att han kommer att presenteras innan midnatt som klar för Björklöven. Jag har varken pratat med spelare, agent eller klubb. Jag bara slänger ut ryktet här.

Han är inte exakt den spelaren, en målskytt, jag tycker Löven behöver, men han är rightare och kan vara spelfördelare i PP, han är grymt skicklig. Jag hoppas att det är sant allafall.

Det är dock ingen Fagervall-spelare direkt utan snarare tvärt om så jag är tveksam på grund av det, men ett roligt rykte var det allafall.

¤ ¤ ¤

Nu är det alltså klart att Brock Trotter spelare i Björklöven resten av säsongen.

– Vi ville gärna bredda spetsen i laget med en forward som är rightare och där passar Brock perfekt in. Han har varit här i Björklöven tidigare och gjort det riktigt bra. Dessutom har ett vi ett lag som jobbar hårt för varandra. Därför var det viktigt att få in en spelare som var känd för många i laget sedan tidigare. Styrkan sitter i vår grupp som jag ser det, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg till Björklövens hemsida.

Dessutom har Stefan Öhman registrerats som spelare som en backup för klubben.

Det här var en riktigt kul sillybomb så här sista dagen. Trotter kommer helt klart att göra laget mer spektakulärt.

16 kommentarer

  1. JS

    Ja nu går rykterna hetta….. tror nog det är ett önsketänkande. Men det hade varit roligt ifall det är sant. Känner som du, ingen Fagervall spelare i alla fall men kanske en Grönberg spelare?

  2. Hannes

    Låter för bra för att vara sant. En favorit bland många. En tillgång för det offensiva spelet såväl som det defensiva och inte minst det fysiska. Många open iceare han utdelade sist han var här. Ingen favorit för Fagervall skriver du. Spelar det någon roll då vi till skillnad från för någon månad sedan har en kompetent sportchef.

  3. JS

    I mina ögon är en typisk Fagervall spelare en hårt jobbande, defensivt stark lagspelare. Typ Talaja, L Eriksson och Riska. Sätter laget före jaget. Inget negativt.

    • Hannes

      Alla vet att man måste göra fler mål än motståndaren för att vinna en match. Hur går man tillväga med typiska Fagervall spelare?

      • ofox

        du känner att löven har problem med målskyttet med bland de flest gjorda i ligan? visserligen kan det va trögt vissa matcher. men lugna dig några hekto.

  4. Larre Igionov

    Angående oron för att Trotter inte är en ”Fagervallspelare”; Tror säkert att det förmedlats till Trotter vilken roll han förväntas ha i Löven innan kontraktet skrevs. Fagervall är nog betydligt duktigare på att få spelare att jobba defensivt än hans företrädare (Kim undantagen, men han hade nog varken kapaciteten eller fysiken för detta å andra sidan).

  5. Kid A

    Kul nyhet, men alla gamla nostalgiker måste lugna sig. Trotter har inte många matcher i år. Så vi ska inte ha för höga förväntningar. Men han är förmodligen inte så dyr så det är en lottsedel. Låt oss hoppas att det slår väl ut! Åtminstone i PP!

  6. Ville Meskinen

    Tervutola Brock Trotter!

    Vilken fantastisk och fin värvning. Han kommer göra stor nytta! Som bekant behöver målskyttar självförtroende och Trotter kommer få igång målskyttet.
    Farley och Lagkapten Andersson behöver komma igång igen. Om skutan ska flyta med lite större marginal än en puckhöjd från relingen.

    Och Öhman, vilken hockeyspelare , otroligt bra beslut att göra honom klar för spel. Jag menar, har man råd att ha en spelare som Öhman vid sida av isen, om inte alla på banan är bättre?
    Nu pratade ju Grönberg i termer som ”att han fortfarande först och främst är fystränare”. Ok. Men jag hoppas att Öhman börjar delta på isträning och får några matcher i kroppen, dom två sista hemma innan slutspelet, kanske? För det är ju inte snällt eller speciellt smart att bara kasta in Öhman som gubben i lådan utan lite istid i ett slutspel. Så jag hoppas klubben har tänkt hela vägen. Otroligt klok spelare som än så länge inte kan överskattas.

    Allt ser intressant ut och med Grönberg matjord i fickorna så kanske, kanske, något intressant kan inträffa innan vi summerar året säsong. Vem vet?

    Ni glömmer väl inte bort hur viktigt ”den sjätte spelaren” är, mina vänner?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.