Två tanter i en parsoffa

Efter jobb igår var jag och A på bio. Martina Haags film som var lika bra som boken. Vi fick leta ett tag innan vi hittade salongen. Jädrar vilken Filmstad. Massor med filmer som visas samtidigt i samma hus. Vi hade letat bland biograferna i stan innan och tänkt att NÅNSTANS borde de visa den här filmen när VI vill gå.
’Kl 19.23 skulle passa oss bra’
Det finns ju massor med biografer här! Men av nån konstig anledning så hade alla SAMMA tider. Det tyckte vi var mycket märkligt. Och irriterande för oss eftersom det innebar att vi fick gå kl 21. Vid det laget hade vi varit vakna o i farten i sjutton timmar och det var inte helt utan fniss som vi satte oss. Som två tanter – fyrtifem minuter innan bion skulle börja, med handväskor och mineralvatten i knät.
Det har blivit så att jag o A gör det mesta tillsammans, så ofta att det händer att folk tom blandar ihop oss. (Vilket är jättekonstigt eftersom vi inte är särskillt lika. Mer än till längden då kanske. Eller ’korten’ kanske jag borde säga)… Nåväl.
Så när vi då satt oss i salongen och insåg att vi valt och bokat platserna i en sån där parsoffa, som väl mest är ämnad för just nykära par så var det omåttligt roligt.
När vi lyckades leta oss ut ur biografen efter filmen var det verkligen bara hem o sova som gällde.
Det valde däremot att göra i varsin säng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.