Återhämtning

Vad ska du göra i helgen? Denna ständiga fråga.
Vaddå göra? Måste man GÖRA saker hela tiden när man är ledig? Helgen ska man ju ägna sig åt vila och energipåfyllning. Så den här helgen ska jag inte göra ett dugg.
Bara lite lätt dammsugning. Matlagning förstås.
Kanske läser jag en bok. Eller kommer ikapp med tidningarna jag envisas med att prenumerera på men sällan hinner läsa under veckan.
Toaletterna borde också städas. För att inte tala om garderoberna som för länge sedan skulle behöva rensas. Och tvätten! Herregud den måste jag ta nu. Duschen har nån form av halkig beläggning på golvet nu också så det är nog tid att skrubba den ordentligt.
Jag har foton motsvarande 5 år liggandes i lådor som borde få komma in i nån form av album också… Och alla människor vi borde bjuda hem på middag. Och så skulle jag försökt mig på lite sån där riktig kvalitetstid med barnen också, lägga en pärlplatta eller spela nåt spel eller gå ut i skogen kanske? Åka till Skulpturparken med lite picknick som vi pratat om… Och så borde jag ringa lite folk, gratta lite folk, uppvakta lite folk. Och spela golf. Jisses nu är det säkert två veckor sen igen. Och snart är det vinter.Jag kanske plockar ihop utomhus lite grann, rensar inför hösten i rabatterna. Måste ta en långpromenad också. Det var hemskt länge sen nu. Och så…
GAHHH! När är det måndag igen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.