Snällhet

Ibland är det verkligen smärtsamt att se på Idol ändå.
Vad hade den där stackars skåningen gjort för ont som blev placerad bakom kulisserna? Och dessutom såg det som ett värdefullt pris? Och varför hade ingen snäll släkting kunnat tala om för honom innan, att de söker en popstjärna i det här programmet och därför är det ett dåligt val, DÅLIGT! att sjunga om hundar i himlen.
Tycker bara så himla synd om honom. Han verkade alldeles för snäll för sitt eget bästa. Men han var ju nöjd själv i alla fall, det är väl det som räknas.

Å så kan jag meddela alla som brytt sig om min och J:s panik ang klädval för imorgon kväll: jag har nu ordnat detta. Naturligtvis offrade jag mig och har därför köpt nya kläder nu, vilket innebär att så länge J tar något gammalt som hon redan har i garderoben så kommer vi att klara det här galant. Dagens välgärning alltså.

En kommentar

  1. J

    Är dig evigt tacksam! Så gör nog bara en riktig kompis! Att offra sig så och köpa nya kläder enbart för MIN skull.., det gör mig rörd till tårar. Nu kan jag i lugn och ro botanisera i min garderob. Det känns tryggt. Du är toppen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.