Prioriteringar

Ikväll är en sån där underbar kväll när jag inte behöver tänka på middagsmat…

Det är dags för tjejmiddag. Vilket i mitt fall innebär att var femte vecka ungefär bara behöva sitta ned vid dukat bord och bli serverad (hallelujah) och dessutom få en efterföljande dessert. Mitt i veckan så där. Det är fantastiskt. Att dessa tillfällen dessutom innebär att få uppdatera sig i sina vänners liv är inte heller fy skam!

Dessa middagar har jag och ett antal vänner från långt tillbaka unnat oss i ganska precis sex års tid nu. Och egentligen började det hela med att vi insåg att det gick i princip ett halvår mellan de gånger vi faktiskt sågs. Och alla- nästan-, led vi av nån form av arbetsskada som gör att man utvecklat en allergi mot telefonen och helst inte alls vill kännas vid den på hemmaplan. Vilket gjorde att vi knappast hördes via den heller! Om det inte vore för dessa INPLANERADE tillfällen skulle vi alltså knappt ses! Hur galet det än låter.
Men absolut inte för att vi inte gillar varandra utan för att tiden inte räcker till som man skulle vilja.

Fast jag vet ju att det inte handlar om tiden i sig utan vad man gör med den! Alla har visst samma 24 timmar på sitt dygn, har det sagts mig. Men vad är det då för prioritering man har i livet när verkligheten ser ut så?
Och jag VET att vi inte är unika.
Vad är viktigast förutom familjen? Egentligen?
Jobb? Eller vänner?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.