Öppet hus

Har varit på Öppet hus på Wilmas skola ikväll. Trevligt, trångt och högljutt. Ja. Trivsamt på nå vis. Ungarna gör grymma kreativa grejer nu för tiden. Inga ’blåstenciler’ där inte. Ja men när jag gick i trean var väl det mest fantastiska när man fick dra egna blåstenciler med en stor vev…
Nä nu är jag orättvis. Men vi gjorde varken titt-skåp eller fadderbarssagor vad jag minns.

Inte heller hade vi loppis. Wilma och kompisarna turades om att ta betalt. Och naturligtis kom vi hem med en plastig, porr-röd stjärnlampa (som inte fungerade) men som Wilma absolut skulle ha i sitt fönster till jul. Men ok den var rätt fin -trots färgen- och behöver bara en ny glödlampa.

Teo vann på lotterna vi köpte. Han gick från strålande lycklig vinnare till moloken förlorare när han såg vad han vunnit: en gästhandduk som det stod God Jul på.

…Den kanske går att ge bort i julklapp…

Sen var det naturligtvis det obligatoriska fikat också. Vi satt med en kompis-familj och helt plötsligt säger deras ene pojke att ’alla i Wilmas familj har randiga kläder’. Och minsann. Satt inte hela Lindbergs-klanen där på rad i randiga tröjor. Undrar om det såg beräknande ut.
Lite WCT-overall så där, fast ändå inte.

Pappan i andra familjen tyckte att Teo hade vuxit så mycket och ’blivit så lång och stor’. Varpå Teo säger:
’Ja men du förstår, jag är en lagom lång man i mina bästa år’!

Han ser en del på Karlsson på taket min son.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.