Planeringens baksida

Jahada. Nog har jag satt mig i samma sits som alltid. Jag tycker själv att jag är ett under av planering och prioriteringar. Det är jag självfallet…men det blir omvänd ordning på allt emellanåt. Vilket gör att jag oftast sitter i skiten vad gäller saker som ska hinnas med i förhållande till tiden jag har på mig att göra dem.

Som exempel nu då så har jag som sagt varit hemma med Teo två dagar. Han har ägnat sina dagar åt att se film och spela dataspel ungefär. Vilket inte kräver mycket inblandning av mig egentligen. Så. Vad ger det mig? Jo oceaner av tid! Och vad har jag då gjort i detta hav? Bakat till Wilmas kalas? Byggt ihop pepparkakshuset? Dammsugit? Eller nåt av det andra som för stunden ligger närmast deadline?

Nä. Så klart inte. Jag valde istället att slå in julklappar. Det som behöver vara klart först den 24:e. Om nån till äventyrs inte hade koll på det.

Det är med andra ord precis som vanligt. För nu är jag i den sitsen att jag ikväll måste baka till släktkalaset på söndag, pga det också städa och dessutom helst duka och fixa helt färdigt inför kalaset imorgon. En lagom stressorm börjar röra sig i magtrakten.

Jag nämnde väl att jag är kontrollfreak också-så jag gör ju helst allt själv…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.