Torsdagstrolleri och energitorsk

Igår trollade jag fram middag igen. Jag tycker på allvar att jag är rätt bra på det.

(Det ska jag säga föresten om jag nån gång kommer på en ny arbetsintervju och ska säga tre bra saker om mig själv… ’Jag är en jäkel på att trolla’.
Det måste vara ett ganska unikt svar på den frågan)…

Man tager i alla fall två stycken blivande lunchlådor innehållande spagetti o köttfärssås och hystar ner dessa i en kastrull. Värmes till behaglig temperatur. In med vitlöksbröd i ugnen och häll upp slatten ur rödvinsflaskan sen i lördags. Hokuspokus så har man en relativt trevlig torsdagsmiddag!
Fast ’vi inte har nån mat hemma’.

Och: JA köttfärsen var inhandlad på ICA (dock inte på någon av Uppdrag Gransknings Maxi-butiker) och jag är inte ett dugg rädd.

Torsdagskvällen fortskred med idel ädel fixande till Wilmas fest ikväll och sen var min ork helt slut. Jag virade in mig i en filt och satt o huttrade framför Lyxfällan. Vilka idioter det var med där igår föresten. Jamen: ’Nä, jag hittade inte min internetbankdosa så då struntade vi i att betala våra räkningar’.
I typ ett halvår. Puckon.

Jag ringde J och blev avis på hennes resa som hon ska göra till Kenya i februari… och frös efter det ännu mer. Vid det laget låg jag inlindad i filt OCH duntäcke i sängen. Sen fick jag lite ny energi och dukade och möblerade om vardagsrummet inför ikväll och så blev det sängen igen. Som vanligt alldeles för sent så i morse var jag så trött att jag tjöt.

Avklarade utvecklingssamtal på dagis med ’fröken’ nu på morgonen också. Det var kul!
Idel ädel fina saker sa hon om min son.
Då är det roligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.