Nytt och gammalt

Det kan vara så att vi klarar oss. För Wilma är riktigt frisk nu och övriga familjen mår bra. Mitt illamående igår var nog mest psykiskt eller så berodde det på hunger. Whitepeppa blir man ju inte mätt på direkt.

Nåväl. Nya sängen på plats! Och ja den är nog väldigt skön med tanke på att jag sov som stenad till tjugo över tio i morse!
Irriterande nog var det nåt meck med fästet för benen på den ena resårunderdelen… De hade helt enkelt missat att montera fyra stycken metallhörn där benen skulle fästas.

Man blir mer än irriterad faktiskt… Himla klantmonterare! Särskilt som det inte är en säng från ÖB direkt. Så nu är Matte på sängaffären för att höra varför det är på detta viset.

Nu ska jag gå ut i förrådet och sortera barnklädespåsar. Har kommit underfund med att jag nog ska starta en barnklädesbutik. Alla storlekar från noll och uppåt finnes. I mängder.

Rev ut en anons om loppis i morse också. Kanske att jag får tummen ur under våren… För när dörren till förrådet knappt går att öppna och man ännu mindre kan kliva in för att det är saker precis överallt, då är det kanske dags att göra sig av med en del. Kanske det mesta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.