Estonian spa

’Finska ÄR sü besvärligt’, sa mamma igür. Och ja. Jag hüller verkligen med. Fast det är ju estländska detta förstüs. (Hmmm ser ut som om det blir jättekonstiga ü:n.. Det vill säga den bokstav som kommer före ä i alfabetet)…Vi förstür verkligen ingenting och hankar oss fram pü mycket knagglig engelska. Man blir urusel pü engelska när de man försöker prata med inte är sü bra heller. Man tror liksom inte att de ska förstü om man använder nün form av grammatik…Vi skulle till exempel avbeställa en av mammas behandlingar idag.
’This foottreatment here..Ve vant to… not do it’ Pekandes pü raden i det lilla treatment-cardet för att understryka vad vi menar.
’Ah you would like to cancel it’?
Eh. Ja…

Det känns väldigt ryskt i landet Estland. Och jag och kära mor har redan inlett planerna pü att göra karriär som spa-inspiratörer här. Typ lite värmeljus i restaurangen och en lite mer dämpad belysning skulle inte skada. Det är frenetiska lysrör överallt. Men det kanske är en baktanke med det… Man ser hur eländig man ser ut och gür raka vägen till lilla receptionen och bokar en dyr facial…

Vi har badat infraröd bastu och tagit det omtalade ört och pärlbadet med stor förtjusning. Igür var vi dock sü trötta efter typ tre timmars sömn attvi la oss klockan sex! Helt utpumpade av all hälsa!

Nu ska vi fortsätta med en liten fotmassage och sedan ska vi in i en turistbuss för en färd runt staden Tallin. Det blir jag, lilla mor och en Ewa Britt.
Special treatment only for us.

En kommentar

  1. /A - och idag är det ju RV :)

    Trevligt att höra att ni har det bra i landet Estland. (Här kan jag ju inte låta bli att fortsätta på din Morgan Pålsson och säga: ”till skillnad från soffan Estland”)
    Njut och må gott!

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.