Stringen och jag

Nu har vi flytt frün restaurangen. Det stür tvü män i sportiga T-shirts och framför Finlandsfärje-lütar med elorgel därinne och vi fick en smärre panik. Och blev lite rädda att nün av de fem människorna därinne av manligt kön skulle fü för sig att bjuda upp oss…
Vi slog vad innan om vad för sorts musik som de skulle spela och som tur var fick vi rätt. Eftersom vi büda satte vüra egna huvuden pü att det skulle bli precis detta…

Idag har varit en väldigt skön dag, men ocksü en nügot förnedrande… Jag hade bokat en kroppsbehandling med särskild saltpeeling. Jag undrade innan vad jag skulle ha pü mig inför denna event. Jag hade inte behövt oroa mig. Alls.
’Take it all off’ sa hon, behandlerskan. ’And put these on’.
’These’ var det samma som minimala smü tangastringtrosor med enbart en liten trekant därframme och därefter enbart trüdar. Och sen skulle jag ligga pü rygg pü en brits och invänta henne.
Bara det var lite jobbigt. Och jag önskade hett att dörren var sü lüst som det gick och blundade hürt för att gü till ett happy place och därmed inte börja storskratta. Synen müste ha varit fullständigt absurd.

Men behandlingen var fantastisk och nu gür jag omkring som en barnrumpa i hyn och doftar faboulus.
imorgon bär det av in till stan där vi ska bo i tvü nätter. Shoppingen väntar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.