Fjällräven

Jag är inte känd för att bära fjällrävenjacka och kunna tända trangiakök direkt. Mitt friluftiga liv är lika med noll så jag har verkligen inte så mycket utrustning för en sån här semester. Vi ska till fjällen! Men herregud hur gör man?! Jag äger ju inte ens vettiga kläder för att vara ute i en pulkabacke!

I handskväg till exempel, så äger jag ett par luddiga fingervantar som Teo refererar till som ’drakvantarna’. De duger icke! Så iväg på Intersport. Ut kom vi femtonhundra kronor fattigare. Det är dyrt med handskar, men jag behövde ju en mössa också. Och ett sånt där praktiskt superunderställ. Lite sockar… och jaa det drog iväg.

Dessutom kom vi på att vi nog behöver badkläder med också i det fall vi inte har tur med vädret. Så jag var tvungen att handla det med. Prova badgrejer är inte kul alls. Så nu är jag nedbruten över min lagårdsvägg till big ass.

Jag lämnade provhytten som vore det ett biktbås där jag lovat att bättra mig. Veckan efter kommande ska jag verkligen skärpa mig. Annars är det jag och Anna Skipper inom kort. Fy faan va fet jag håller på att va! .
Nä, fy. Vädret better be gooood…

Vår vana trogen har vi naturligtvis inte börjat packa ännu. Oh nej då. Men griljerat en påskskinka har jag och gjort en ugnspannkaka att ta med.
Det var väl bra?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.