Nära döden?

Veckans bästa dag snett efter fredag. Har sedvanligt mos i huvet och orkar inte ta mig för speciellt mycket alls. Trots att det är mycket jag borde…

Wilma och Matte är på handbollsturnering i Nordmaling, där Wilma spelar. Teo är fortfarande i pyjamas och tittar just nu på Star Wars. Jedins återkomst närmare bestämt. En gammal VHS film som hoppar och har sig emellanåt, men det stör inte Teo direkt.

Olämpligt att låta honom se på den? Möjligen, men hela trilogin är de bästa filmer han vet och han har då hittills inte haft en enda mardröm om vare sig guldrobotar eller Jabbahuttar.

Är för övrigt fundersam över Wilmas fisk. Antingen så håller han på att dö och det är därför han väljer att simma runt på rygg så ofta. Han gillar också att bara flyta runt precis på rygg liksom för att få oss att tro att han är död. Men så spritter han till och svischar runt skålen som en tokig helt plötsligt. Det är lite konstigt.

Wilma har haft ångest i flera veckor över det här så det lutar åt att det är ett beteende han har och inte en näradöden-grej. Wilma är lovad en ny fisk om Nemo dör. Men ’Jag kommer aaaldrig att hitta en sån söt fisk igen’ säger Wilma dramatiskt när det kommer på tal. Så vi får väl se.

Nu ska jag försöka upparbeta nån form av inspiration till att städa. Fast inspiration är ju för amatörer har jag hört. Så det är väl bara att sätta igång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.