Handling i det tysta

Var trött i morse. Satt uppe och såg season 3 of 24 igår. Nej inte hela boxen på en gång, men väl de sista fyra avsnitten. Och det är en jättebra serie. Men emellanåt undrar jag.

Varför viskar de HELA tiden?

Mr Jack the best of them all Bauer väääser i sin mobiltelefon: ’secure the perimeteeer’. Och presidentassistenten mumlar till Mr President: ’pleeease David, you HAVE to listen to me’

Och det kanske han skulle göra om han bara kunde höra vad han sa.

…Han har ingen stake den där presidenten för övrigt. En riktig sill är han som enbart sitter bakom sitt valnötsbord och blir manipulerad hela tiden. Men han verkar snäll.

Nåja. Det är ju väldigt spännande i alla fall. Och kanske blir det en speciell känsla serien igenom bara för att de just pratar ganska tyst oavsett vad som händer.

När timern, fäst till bomben på Jacks dotters killes arm, tickar fortare och fortare till exempel, och Jacks dotters kille inte vrålar, utan sammanbitet pyyyser fram orden: ’It´s ok. Do it’. Och vill då att hans blivande svärfar ska hugga av honom armen med en yxa för att få loss bomben från honom och rädda USA och därmed världen…

Det är ju som handlingskraftigt på nå vis. I det tysta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.