Lat, snål och glömsk

Var på bio med Jy i måndags. Jag är inte det så väldigt ofta. Vare sig med henne eller nån annan. Vet egentligen inte varför, men tror att det har att göra med bekvämlighet.
Är nämligen av naturen en lat människa. Ligger helst i min egen soffa iförd pyjamasbyxor inklusive pådragen filt och ser på film.

Men det ÄR verkligen mysigt att gå på bio. Om än dyrt.
Jag är av naturen en snål människa också.
Kanske därför det känns som om den senaste filmen jag såg på bio var Cocktail med Tompa Cuise eller nåt… Men i sanning var det nog Underbar och älskad av alla med min idol Martina Haag.

Hur som helst. Nu är min senast sedda film på bio ’Min brors flickvän’ istället, med en annan av mina favvisar…som jag bara ser framför mig men aldrig kommer ihåg vad han heter.
Är en hemskt glömsk människa också. Men jag menar han…den där roliga 40 year old virgin-mannen…Carrel eller nåt. Filmen var helt ok. Ganska kul, lite sorglig och väldigt mysig.

Sen gick vi på Station och fikade. Har blivit mycket fika på stan nu ett tag… Och vi blev rent förvånade över så mycket folk det var som fikade ute en måndagkväll. Inte mindre än fyra stycken från jobbet var där samtidigt dessutom. Lite deja vu över matsalen på jobbet…

Tjaa och som vanligt, när man haft en mysig kväll, så där på stan, så undrar man varför man inte gör sånt bara lite oftare?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.