Inte fel

Jahapp så var det fredag igen. Känns som ungefär en kvart sen jag satt och skrev om Agneta Sjödin och hade tonåringar på bron. Men det är väl så. Time flies when youré having fun.

…Och ibland undrar jag om jag inte borde emigrera till Stora Brittanien, för utan att jag menar det så kommer det ut engelska uttryck ur min väldigt svenska mun, titt som tätt.
Kanske nån slags sjukdom. Och denna sjukdom slår till alldeles väldigt när jag umgås med min bror eller med A. Fattar verkligen inte varför… Sjukt är det. Sjukt.

Ikväll blir det i alla fall jag o Teo. Wilma är på disco och Matte på killfest. Eller karlafest kanske man ska säga, de är ju trots allt kring fyrtio allihop. Mer. Eller mindre. Och jag tycker att det är extra trevligt att det numera är så himla ljust på kvällarna. För då kommer det nämligen ta längre tid innan mörkerrädslan slår till ikväll. Det som är dåligt med allt ljus är att jag väl glömmer bort att dra för persiennerna i tid… Men nu har jag ju påminnt mig själv så det kanske funkar.

Tjaa klockan är tjugo i sex och vi har redan käkat middag. Känns jättebra det med. Även om intaget bestod av rent skräp från De gyllene Bågarna. För övrigt har det varit en allmänt väldigt bra dag, som har gett fina möjligheter. Har bland annat vunnit 25 spänn på fredagstrissen. Det är aldrig illa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.