Detta hände

Helgens träningsverksamhet bestod i att vandra på Ikea!

Sällan har jag väl nyttjat trevligare träningsform måste jag säga! Jag är ett stort fan av farbror Kamrads imperium. Kanske det största. Hade jag haft en stegmätare på mig hade den garanterat visat imponerande resultat också.

Jag visste inte att det var Sundsvall som gällde för helgen förrän vi via Kolbäcksvägen, IKSU, Ålidhem, flyget och tre varv i rondellen vek av ut på motorvägen söderut.

Efter en stund fick jag också en ledtråd i form av Ikeakatalog. Det var ungefär när jag började tro att det var Ö-vik som gällde. Eftersom jag ju är som klippt o skuren för en dag på Paradisbadet…not.

Vi hade en jättemysig eftermiddag och kväll, med god mat och dryck samt förlorade pengar på Casinot.

Innan vi gick ut och käkade på vårt favoritställe Stekhuset så ville jag prompt på en uteservering. För det bara måste man när det är typ 22 grader varmt och kvällssolen forfarande steker. Men det var inte så himla lätt att hitta nån sån som inte var överfull.

Passerade ett ställe som såg lovande ut först. Men vid närmare titt så ångrade jag mig för hjälp-där satt det ju bara UNGDOMAR som lät lite väl högt -och bevare mig väl -också berusat! …

Till sist så fastnade vi i alla fall för ett ställe som såg tryggt och stabilt ut. Endast människor i åldern 35-40 och uppåt. Så så är det nu minsann. ’Gammlen’ har blivit våra likar! Närmare ’medelåldern’ än nånsin förr och det bara hände utan att jag tänkte på det.

Åkte mycket nöjd och glad hem på lördagkväll med bland andra Helmer och Mörker i bagaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.