Inte i tid

Nu är det inte långt kvar innan jag somnar. Har försökt fixa dagen med kopp efter kopp med kaffe. Någorlunda vaken är jag, men magen har pajat. Förstås.

Ja men jag hade en sån där konstig natt i natt, när jag vaknade klockan fyra.
Vad är det för tid?! Mitt i natten. Sen låg jag och irriterade mig på att det i princip var dagsljus (något överdrivet) i sovrummet. Jag kräver becksvart på natten!

Jo jag vet. Kan bli några tuffa nätter över lag nu fram över. Norrland är ju inte direkt känt för sina svarta sommarnätter. Men det är en övergångsperiod, sen vänjer även jag mig.

När jag hade irriterat mig ett tag så var jag ju vaken. Låg och funderade på om jag skulle gå upp. Tänk så fint att vara på jobbet redan klockan …tja typ halv sex en morgon… jo då, mycket skulle en få gjort den dagen.

Naturligtvis blev det inte så utan i vanlig ordning somnade jag väl halverst om, där en kvart innan väckarn ringde. Man blir trött av sånt. Ögonen vill bara åka igen.

Men jag har i alla fall tryckt i mig en sisådär åtta, tio pepparkakor nyss. För att åtminstone hålla mig snäll nån timme till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.