Rekord?

Det är skillnad på barn och barn. Även fast barnen finns inom samma familj och möjligen också har samma föräldrar. Wilma har alltid varit ett väldigt rent barn. Smutsade sällan ner sig ens som bebis (jag bytte kläder på henne bara för att det var roligt). Till Wilma köpte och köper vi kläder att växa i.

Med Teo är det en annan femma.

Till honom köper man för det första kläder som han kan ha NU för till hösten är de ändå utnötta eller trasiga. När det gäller Teo måste man ha kläder som klarar ett antal tvättar. I veckan. Det har hänt mer än en gång (faktiskt bara den här veckan) att han fått ha smutsiga brallor på dagis. Gräsiga knän syns inte så bra alltid i hemmets mörka vrår och ibland beror det ju också på att de andra paren helt enkelt ligger i tvättkorgen eller för att jag helt enkelt inte accepterar att han bara har brallorna en enda dag innan de måste tvättas. Jag väljer att inte se det.

Efter den här morgonen så undrar jag också, alldeles oerhört stillsamt och vänt; hur SNABBT kan han smutsa ner ett par byxor?

VA?!

Han fick ett par rena i morse, ungefär klockan halv åtta. Kvart i åtta så är de alldeles fläckiga! ’Det var Wilma som spillde mjölk på mig’. Ja så klart. Och så är det fredag varje dag nästa vecka.

Så. Ibland blir det lite smutsiga byxor på dagis bara för att.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.