Overkligt

En kvart kvar av arbetsdagen sen är det helg. Wonderbar säger jag. Särskilt som det är bädat för grillning och umgänge hela helgen lång. I högsommarvärmen. Kan knappast bli bättre.

Matte kommer hem ikväll från Frostmofjället och imorgon kommer brorsan med sambo från Ståckhålm. Ska eventuellt försöka klämma in en liten uppvaktning däremellan också.
Ledigt ska det bli.

Allt blir liksom extra trevligt när vädret lyser från sin bästa sida. Och att jag har massor med städning och handling att utföra gör så mycket mindre då.

Har dessutom hört ifrån J idag som skickat mail från Nairobi. Hon hade det bara fint och hade klarat sig bra från rånare och mördare så det var väldigt skönt att höra. Men så hade hon hyrt livvakt också. Ska bli skönt när hon kommer hem och återställer ordningen. Jag har svårt att klara mig utan J några längre stunder.

För övrigt så haltar jag omkring på en fot som gör skitont. Bara plötsligt så är jag superöm under vänsterfoten och det går banne mig inte att använda den ordentligt. Konstigt. Hade vilda fantasier igår om att det nog är en fästing som byggt bo i den eller, gud förbjude, en spindel och att foten kommer att svälla upp ännu mer därunder och ut kommer det att välla en myriad av spindelbarn. Jag kommer att ha ont ett tag nu alltså och tvingas halta för att inte mörda de stackars små bebisarna därinne och sen en morgon när jag vaknar är sängen full.

Men ja. Jag inser själv att det är ganska otroligt. Näst intill overkligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.