Det var helgen det

Gud vilken latkvinnshelg! Så himla skönt det har varit och långt! Kändes nästan som att semestern redan börjat. Torsdagen var jobbig. Mådde inte alls bra på eftermiddagen och jag konstaterade-min egen husläkare som jag är-att det nog berodde på värmen. Och den satans foten. Det slutade med att jag fullständigt slocknade på soffan efter att ha drogat mig med Ipren. Sen blev det lite bättre. (Så det kan ni ju anteckana nån stans där det känns lämpligt)…

Fredagen stod i matens tecken och jag gjorde gladeligen matjestårta och marinerade kött och majs hela nationaldagen. Jag tycker verkligen att det är kul att göra lite speciell mat så där. Verkligen läsa recept och hacka tomaterna lite extra fint. Typ.

Sen käkade vi all den goda maten med lillebror och hans sambo hela natten lång. Hade en aningens dåligt samvete på lördagen när vi insåg att grannarna nog eventuellt måste ha hört oss när vi vid tretiden satt och spelade gitarr och sjöng, inte alldeles rent men ganska högt, i vårt uterum… Så om nån hade brist på sömn pga oss så flåt då. Men vi ville ingen nåt ont. Och himla trevligt hade vi.

Lördagen blev pga av fredagen väldigt lugn. Lite fotboll, film och tacos och sen sussade vi gott.

Igår var det fotboll igen, men mest för Wilma som spelade match. Sen läste jag i princip hele dan. En sån lyx. Ett sånt lugn. Sån kvalité.

Om en stund kommer Nya Jag och hälsar på. Ska bli spännande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.