Egen nationaldag

Kom på att jag ju måste uppdatera den som eventuellt är intresserad av hur det går med mitt och A:s bildande av företag.

Om vi säger så här. Nu är fjärde juli inte bara USA:s nationaldag utan också vår! För i fredags, den fjärde juli, fick vi dels beviljat lite mer lån och dessutom vann vi i princip några hundra tusen på lotto. För det är vad den är värd egentligen- lokalen på BIC Factory på Umestandär vi ska sitta och göra stordåd framöver! HAHA! Va vi är glada för det. Tack, tack o tusen tack för att ni valde in oss!

Jag blev så himla nöjd och jublande glad att jag glömde bort hur man låter normalbegåvad och smart… och bara lät fullständigt knäpp när jag pratade med personen som meddelade det trevliga beslutet där på fredagmorgon… ’AH men åå va bra! Va KUL! Å men gud så bra men så himla, himla kul det ska bli’! Och så vidare… Jisses.

Hade nästan tur där att de inte tvärändrade sig pga av hur jag lät…
Hade blivit lite svårt att förklara för A.

Sen var det väldigt upplyftande att höra att de också verkade tycka att det skulle bli trevligt med just oss kreativa, unga kvinnliga företagare i huset också!

Så skoj! (Observera ordvalet ’unga’)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.