Sommardagar

Bröllopet var en trevlig tillställning som tog dagar att återhämta sig ifrån. Jag vet inte, men jag är ju trots allt trettifem och borde därmed veta bättre än att avsluta en kväll med hjortronlikör klockan halv fyra på morgonen. Men det var ju kul. Då.

För övrigt har vi fördrivit ledigheten med några dagar i stuga utan uppkoppling och tjaa bara tagit det väldigt lugnt och sansat.

Brorsan med sambo har kommit upp från Ståckhålm och igår var vi alla hos pappsen i Robertsfors och käkade god mat och spelade kubb och boule med tillhörande bets. Sånna är vi i vår familj. Dessemellan garvade vi så vi grät åt historierna från bratsens hemsviste. Jag ser fortfarande bilden framför mig av en clubblazerprydd backslickad karl på vattenskoter vars flytväst exploderar… Ja herregud. Obs den historien är grymt rolig i oavkortad verision. Faktiskt så sjuk att man nästan tror att den är regisserad.

Våra världar är en bit ifrån varann, men det är väl därför det blir så kul också.

Vi är fortfarande kvar i Robban och just nu tittar jag ut över min barndoms trädgård och undrar när det hände att lekstugan krympte så där mycket och träden runt omkring den växte så mycket att stugan nu håller på att braka ihop av deras storlek…

För övrigt så undrar jag varför det måste regna varje dag den här sommaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.