Dålig action

Det är söndag och jag längtar så tills imorgon. Då är det måndag och en ny arbetsvecka som hägrar! Jag och A har almanackan full. Inte ännu av betalande kunder-tyvärr-men massor, massor av planering, skrivande, inköp och pusslande att göra så att vi så snart som möjligt kan gå ut med att vi finns!

Börjar vara lite halvskärrande att veta att det förvisso snart är den tjufemte, men bara därför så kommer det ingen lön inramlande på ens konto… Ägnade halva torsdagskvällen åt att plocka bort olika autogiron som ligger och tickar, för att istället få loss mer kontanter varje månad. Spara till ungarna får jag göra en annan gång…
Det blir tufft det här i början, men är så klart värt det.

Idag har jag gått igenom min garderob. Stått och strukit knöliga kläder som jag inte haft på flera månader bara för att de ser ut som dragspel. Det tog typ två timmar och gav mig en anledning att glo på OS under tiden. Jag har skickat mail till gamla arbetskamrater så att de inte glömmer bort vare sig mig eller A, gjort lunch till barn och för övrigt bara glott ut på det vackra vädret men inte tagit del av det live så att säga. En ganska tröttsam, lite moloken söndag på ett sätt.

Dåligt med action skulle man kunna säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.