Recept, någon?

Man hinner knappt vakna så är det kväll igen. Måndan hinner knappt avslutas så är det onsdag. Vart tar dagarna vägen I wonder. Och jag håller på att bli mer och mer brittisk. Wonder why. Kanske är det så att Gertrud & Gertrud egentligen är ett internationellt bolag… Maybe so.

Jag har i samma veva bytt namn på Dell till Hell vilket gör att datorsoppan faktiskt känns lite bättre, bara därför. Vi hade ett samtal med försäljningschefen from Hell igår och det fick mig att till slut bara ruska på huvet. Hur kan han som skäl till allt vårt strul säga citat: ’Vårt ordersystem måste ha fått hicka’. Slut citat.

Ja men va svarar man på det? Sverker, jag KOMMER att ringa dig.

Nåväl. Jag ska försöka undvika hjärtinfarkt och hjärnblödning på grund av ilska så jag blickar nu framåt mot lite roligare saker istället.

Helgen som kommer till exempel. Cykelfesten i Ersmark är nämligen väldigt, väldigt rolig. Det bli av på lördag. Det innebär att jag o Matte ska göra efterrätt till sex personer. Personer som vi inte på förhand vet vilka de är.

Någon som har ett förslag på efterrätt jag kan göra?
Inte för svårt. Gärna gott. -Meddela mig gärna.

Ha en lite roligare dag.

2 kommentarer

  1. Lisbet - bloggen bredvid..

    Tyvärr så tar inte Sverker och Plus emot strul från företagare. Inte heller konsumentverket – annars skulle de få mycket …mer..jobb..från mig.

  2. Malin

    Hmmm nä. Jag upptäckte det. Lite synd. Eller – väldigt synd snarare. Den här nya världen som jag precis klivit in i är ganska orättvis många gånger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.