Mingelproffs

Har nu kommit hem från nästan tre dagar ute på Strömbäck. Träffat ett helt nytt fantastiskt nätverk av kvinnliga företagare. Och vi har haft superkul och lärt oss massor.

Bland annat så har vi gått mingelskola. Jajamän. Det är inte helt enkelt ska jag säga. Själv har jag hittills varit lite av en kardborreminglare tror jag, håller mig gärna fast vid de jag redan känner igen och…ja gör mig trygg. Men efter att nu ha fått en pin som bevisar att jag KAN det här, så känns det lite lättare.

Fick för mig att jag skulle använda mina nyvunna kunskaper på föräldramötet som jag nyss varit på också…

Ja men tänk dig stå där:

’Men heeej så trevligt är du också här?! Men gud en sån snygg liten mingelaccessoir du har där! Anteckningsblock säger du…jaa. Fint. Ja men du jag ska ta en sväng till baren nu här, vi ses’.

Mingla runt, mingla runt.

’Hejsan! Här står du. Dig tror jag inte att jag träffat förut. Jasså är du också förälder! Nä men då har jag en annan förälder här borta som du bara måste träffa! Inte skulle jag föresten kunna få ditt visitkort tror du, jag har nämligen ett kanoners nätverk som jag absolut ska rekommendera dig till. Jajamän föräldrar hela bunten’!

Fast jag hade på känn att det där skulle bli lite konstigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.