Jag blev yngre och yngre

Heerreguuuu va tiden går fort. Jag vill stoppa den!
Men det var en parentes.

Jag tänkte berätta lite om min helg. Helgen då J o hennes man ordnat överraskning för oss och som resulterade i att jag bland annat satt i en sminkstol på Make up store på lördag förmiddag och blev överöst med komplimanger. Jomenvisstseru. Själv har man ju fortfarande hud som en tonåring under ögonen och hy len som ett spädbarns i ansiktet.

Jaa. Faktum är att jag blev yngre och yngre där jag satt. Mycket trevligt. Eva, min sminkös är bland det roligaste jag mött. Eller så berodde allt garv på att jag natten innan sovit alltför få timmar. Antagligen beroende på den hjortronglögg (!) jag drack till kaffet som…avec. Också kvällen innan. Fast det var inget jag visste om. Att det var GLÖGG i den där flaskan som såg så god ut. Trodde det var likör jag.

Nåväl. Jag o Matte var beredda på att färdas en bit utanför Umeås gränser. Det brukar vara så dessa hösthelger som vi årligen arrangerar ihop. Vi hade våra packningsinstruktioner och alla våra tre väskor omsorgsfullt packade. Bara för att till vår förvåning bli körda i bil till kvarteret bredvid. Hem till dem!

Synd. För nu kan inte vi använda oss av hemmavarianten nästa år. När det är vi som bestämmer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.