Prioriteringar

Idag har jag endast tagit tre stycken snusar.
Det är bra. Oerhört bra för att vara jag.

Antalet tre är nämligen ungefär lika många som jag en normal dag förbrukat innan klockan 10. Och nu är alltså klockan 19.40.

Jamen jubla då!

Det är ju helt otroligt. Jag applåderar mig själv. Det gör jag. Och jag är inte ens särskilt sugen att ta en nu heller. Det är ju ännu märkligare.

Fast jag tror att jag vet vad det beror på. Jag har stora svårigheter med att erkänna det. Ens tyst, tyst för mig själv. Men jag säger det nu. Nu säger jag det: Det beror på träningen. Jag är helt övertygad.

Idag har jag köpt det träningskort som jag, enligt nån konstig logik, inte alls har råd med.

Logiken är konstig eftersom jag hittills tyckt att jag HAR råd med snus för dryga 400 spänn varje månad. Men ett autogirokort i träningslokalen för 290 dito-njaä det kändes lite för mycket det.

Efter en mycket djup och allvarlig diskussion-med mig själv, har vi nu -me, myself and I- kommit fram till att vi ska prioritera om. Från och med nu är det 290 kronor hälsa varje månad och endast resten-upp till 400 kronor som får gå till snus.

Punkt och slut.

Hittills går det som en dans. Trots att jag har konstant träningsvärk för tillfället.
Men förstå vilken hind jag kommer att vara till sommaren.
Kanske , kanske snusfri dessutom.

2 kommentarer

  1. Mammabloggaren

    Något säger mig att du kanske mer är i behov av något starkare lugnande och möjligen också öronproppar under dina APU-veckor 🙂

  2. Gertrud

    🙂 Vi har placerat dem i ett rum ganska långt bort från oss… Så det går bra. Skämt å sido. Det flyter på jättebra. De både småpratar och sjunger emellanåt lite hemtrevligt… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.