Uppdateringar

Jo det är väl så dags nu att uppdatera er i mitt liv.

Julen:
Har klädd julgran i vardagsrummet. Vår minsta nånsin och världssöt är den där den står i sitt hörn med toppen på sned. Ja. Den är nämligen så tunn upptill att toppen böjer sig av toppstjärnans tyngd… Fast nu har ju inte vi en toppstjärna i ståltråd o glitter utan en gedigen sak i typ kopparplåt, så den är rätt så tung. Även för en ståtligare gran. Bör sägas. Vi har pepparkakor i vår gran också. Det är nytt för i år.
Nog om vår gran.

Julen fortsättning:
Har handlat julklappar även idag, griljerat skinka som en annan medlem i husmodersföreningen OCH stekt köttbullar på 1,6 kilo köttfärs. Synd bara att de inte blev goda för får vi en tuff vår nu så har vi köttbullar att äta åtminstone. Skulle ha hunnit med knäcken också, men den tar vi imorrn.

I går var vi hos mamma och käkade världens godaste julbord och käkade julgodis tills det kändes som att det rann sirap i själva huvet. Hur gott som helst. Vår lilltoa är precis proppad med julklappar och paket och det börjar kännas som att det nog blir annat än sparpaket under vår gran. HAHA!

Den där var riktigt dålig. Bjuder på den gratis.

Teos senaste:
Sitter i bilen med honom och leker leken där en av oss ska tänka på en sak, plats eller person och den andre ska med ja- och nejfrågor lista ut vad eller vem man tänker på.
Jag sitter som bäst och tänker på tomten och Teo ska fråga mig frågor.

’Är det Nicke’? undrar Teo.
’Nä’
’Är det farfar?’
’Nä, jag har ju sagt att det är en person som du inte känner så väl, nån som egentligen ingen känner på riktigt’.
’Hmmm är det pappa’?
’Nä men pappa känner du ju rätt bra eller hur? Det här är inte en person riktigt heller, utan mer en… ja en figur skulle man kunna säga’.
’AH! Är det Kent’?!!

Hmmm. Vet inte riktigt hur min kära mors sambo Kent kommer att ta detta. Men en sak är ju ganska intressant och det är att just Kent varit vår tomte de senaste åren…
Så på ett vis var det ju alldeles rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.