Raketer och återvinning

Klockan var ställd på halv nio i morse. Jag hörde inte ens klockradion förrän Teo kom in till oss kvart i. Men jag var uppe nio, gick en promenad med Matte och var ute på ärendefixning…eh ja halv tolv var hon nog. Men med tanke på att jag igår klev upp den tiden så var det bra nog, tycker jag.

Så nu har vi inför morgondagen köpt raketer och alkohol som de äkta svenskar vi är. På det temat så har vi också varit på återvinningen med skräp. Där grät jag nästan en skvätt när min favoritparyms flaska var tvungen att åka. Tom som den var. Men doften var kvar så sen satt jag i bilen och luktade på mina vantar som råkade få några droppar på sig…
En syssla så god som någon.

En annan syssla som är väldigt trevlig så här i ledighetstider är att se på film. Av tomten fick vi The Office boxen i julklapp och sitter nu nätterna igenom och garvar oss tårögda åt de stackars förlorarna på kontoret som gud glömde.

För övrigt vill jag tacka alla goa vänner som skickat en massa jättefina julkort till oss! Det är verkligen jättekul att få och alla sitter uppe, bara så ni vet. Då ni inte fått några julkort av oss, denna julen heller, så vill jag bara förtydliga att detta icke beror på något annat än lathet och pur snålhet. Men god jul till er alla! Så här i efterskott. Och TACK.

Nu ska jag sega mig igenom ytterligare en knäck som för övrigt är det absolut godaste på denna jord, sen ska jag koka hallonsylt och göra efterrätt tills imorgon. Det blir panna cotta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.