Björn och Benny – förlåt

Jag tycker att jag såg riktigt lugn ut. – Och hemskt blek å förkyld.
Massor var bortklippt. Och de måste ju ha tyckt att vi var ena klattrar på att svara på frågor dessutom för inte en enda intervju kom ju med. Undrar hur de tänkte när de skulle klippa ihop materialet ’Nä men… va säjjer´rom de häär gårjunte å använda’.

Min duell med Suzann var borta också. Där missade ni nåt… Innan jag går vidare på låten Thriller, så har vi kört 4-5 låtar mellan varann… Kan förklara min oerhörda lättnad precis där…

Ber alla om ursäkt – i synnerhet mig själv, Björn och Benny- för det totala hjärnsläppet i samband med ’Ring, ring’… Jag VET att den inte börjar så. Men just då var det som bortblåst… Jag har fått äta upp den missen ett antal gånger. Och jag GRÄMER mig. Fortfarande.

Kan också upplysa om att jag fick förlora två gånger! Jajjamän. Det ska ju vara JAG för en sån sak… När jag åker ut så händer det nåt med filmningen så de får inte till det så bra så de ropar in mig igen. Jag får alltså kravla mig upp från baksidan av scenen och därmed låtsasförlora – en gång TILL.

Känn på den.

…En annan sak som kommit fram nu i efterhand som också tål att kännas på och fundera över lite allmänt så där, är att det visar sig att jag är SLÄKT med Klas!
Fantastiska Klas med skjortan.

2 kommentarer

  1. Lena Holtlund

    Tycker du var fantastiskt duktig och såg helt cool ut på scenen! Inga fjärliar i magen såg ut att finnas! Bra jobbat som sagt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.