Som vanligt

Nu har vi ätit färdigt i Edsbyn och passerat IKEA och ett oräknerligt antal Loppis & café-skyltar på väg hem därifrån, möblerat om halva huset, målat ute och röjt som attan inne, besökt Nolia, käkat kräftor och börjat jobba. Otroligt vad tiden går snabbt. Och vad mycket vi egentligen gjort denna sommar utan vare sig respengar eller planer.

Idag var första dagen tillbaka på kontoret och plötsligt är allt som vanligt igen. Men det känns helt ok. För att inte säga riktigt kul, att börja om igen. Läste en artikel i en kvällstidning om dem som verkligen lider av att börja jobba efter semestern. Några självutnämnda experter gav rådet att man skulle ta det lugnt första veckan, och om man kunde inte jobba fulla dagar, kanske inte ens alla dagar. Kroppen behövde liksom varva upp sig. Sen skulle man varva jobbet med att fortsätta göra roliga "sommarsaker" på kvällarna, träffa folk och inte vara fixerad vid att gå och lägga sig jättetidigt. För att liksom hålla semesterkänslan vid liv lite längre.

Jag håller med. Man kan ju göra det man kan i alla fall. På måndag börjar Teo på 6-års. Och där finns ingen ledighetsångest minsann. Han bara längtar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.