Vad är det frågan om?

Skolan har som sagt börjat. I och med det kommer det en hel del informationspapper hem. I år är det ett extra ark med i bunten som berättar om den nya influensan. Det är Socialstyrelsen som är avsändare så det känns till en början tryggt att läsa. Men sen… Det blir flashbacks från filmer jag sett som bygger sin spänning på ett livsfarligt virus… Hur de jobbar dag – och i synnerhet natt – för att undanhålla befolkningen den riktiga sanningen… För DÅ skulle den riktiga paniken utbryta och så vidare.

Mitt mycket väl utvecklade sinne för när något inte stämmer är ordentligt på allerten. Och KAN eventuellt också ha sitt fäste i att jag har sett… väldigt många amerikanska filmer i min dar.

Liiite dubbeltydigt är det ändå när jag läser det här papperet. Hela ena sidan i princip, hävdar med enorm envishet att detta är egentligen en helt vanlig influensa vad gäller symptomen. Fler kommer dock att få den, men efter en vecka är man på benen igen, om än trött och hostig, men ändå.

Låter bekant. Har varit med förr.

Sen läsaer jag lite mer och ser att "Alla uppmanas vaccinera sig"! Observera utropstecknet. Och igår hörde jag att det skulle bli helt gratis att göra det också.

Hmmmmm säger det i mitt huvud. Vad är det frågan om? Egentligen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.