Bankrutt och nöjd

Efter en förmiddag med utbildning inklusive kaffe och ballerinakex, så sitter jag med nån form av kaffedarr och halsbränna. Känns jättekonstigt. Förutom det så har jag käkat lunch, massor med ris, mango chutney och pyttelite kyckling, och därmed antagligen spätt på mitt insulin med ungefär tvåhundra procent till eller nåt. Darrar än alltså.

För övrigt tänker jag som mest på den härliga helg vi haft. En sån där riktig familjehelg. Som inte liknar nåt vi brukar ha.

Monopolspel hela fredagen, där Teo gjorde mig bankrutt genom att äga elverket och vattenverket (!) (Ja. Vi spelar med originalspelet från anno -81). Men det var jättekul. Lördagen åkte vi runt och kikade i lite butiker och hälsade på vårt nytillskott i släkten, lille Elliot, som är ungefär jordens gulligaste och vaknaste bebis. Käkade grillat och drack lite vin. Såg film.

Och gårdagen befann vi oss på korthålsbanan i Sörfors, harvandes med golfklubbor och tog därefter en tur till Skulpturparken. Insåg att det snart är höst och att båda barnen saknar skor och fick handla lite…

Jamen låter det inte sådär utflyktsaktigt och familjebra?

Dessutom har jag sovit som en stock hela helgen, till skillnad från veckans övriga nätter. Så det kändes också väldigt bra.

Tja. Ville väl mest dela med mig av det tror jag. Nu ska vi samla ihop oss lite för snart ska vi ha en intervju med en eventuell blivande praktikant här på Gertrud & Gertrud.

Blir väldigt spännande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.