Plötsligt händer det

Jodåsåatt. Ibland tar det bara lite längre tid. Men så händer det mesta ungefär på samma gång. Som att man helt byter inriktning i sitt liv, som att man börjar vinna grejer och som att man låter en livsdröm slå in och därmed låter en blogg bli lidande.

Så kan det bli.

Sen sist har det hänt oerhört mycket. Till exempel har jag precis vunnit presentkort i en färgaffär vilket innebär att vi kommer kunna måla om vårt hus lite billigare i sommar. Fast nu gick två tredjedelar till inomhusfärg för att jag plötsligt kom på att vi ju kan måla alla nittitalsmöbler som vi inte gjort oss av med, vita istället. "För å se hur DET blir". Färgen till alla de grejerna (vi har rätt övermöblerat också)… kostade ju lika mycklet som ett bättre skåp på Ikea så jag vet inte hur smart det var, men ja. Nu måste vi måla i alla fall.

Men vi slipper åka till Sundsvall… Och jag vann -även om det var andra pris…

En annan grej som hänt sen sist -och som är anledningen till att inget blivit skrivet just här på riktigt aslänge, är att jag knapprat bokstäver på helt annat håll ett tag vilket har gjort att den nu finns: Den första boken som det står Text: Malin Lindberg på!
Tjihoo!

http://www.styleroom.se/thebook

Plötsligt händer det alltså!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.