När man har det bra

En jätterolig helg är slut. Som alltid när det har varit lite extra kul så blir det lite mellankoliskt sådär, när måndan kommer igen. Lillebror kom upp sent om sider i fredags, 3 timmar försenad med flyget. Sen hade vi mysmiddag och champagnedrickning på lördagen för att fira boken och dessutom både min o brorsans födelsedagar i efterskott. Mycket trevligt. Mamsen med sambo var med också. Käkade gott, hejade på Danmark i Eurovision och tyckte det var välförtjänt när Tyskland vann.

Igår på självaste Mors dag fick jag ett jättegulligt paket av mina sötaste, snällaste barn som de köpt i löndom när vi var på stan på lördagen. Jag fick ett fint örngott där det stod "Ingen är som du mamma".
I bilen på väg till min mamma sen, så satt de med sina "ritplattor" som de har i bilen och tävlade om vem som älskade mig mest (!) De skrev små meddelanden och ritade hjärtan och gjorde sin mamma alldeles varm. Mina finingar.

Middag och försmak av sommar i mammas lusthus igår eftermiddag och sen tillbaka för en (urdålig) film på tv. Summasumarum- en helg helt utan arbete och enbart en massa mys med nära och kära.

Fantastiskt vilken ynnest.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.