Å vilket party

Idag vet jag att jag lever. Är fullständigt slut efter en helg i festens tecken. Men det har varit roligt och nånstans blir det ju då värt det ändå.

Det började på fredagkväll när jag hade äran att vara bjuden på BIC-Galan som gick av stapeln på Sävargården. VK delade ut pris till Årets Medieföretag och jag hade nöjet att få vara prisutdelare.

…Har alltid funderat hur det känns att stå där med Kuvertet med all information i. Och ha chansen att verkligen draaaaa ut på det hela. "Och vinnaren ääääär"… Ja lite så.

Företaget RedQ vann i den kategorin och sen var det flera andra kanonföretag som var nominerade och också blev prisade så klart. Jättetrevlig fest var det också där självaste husspöket var med. Jag vet inte om det var fler än jag som kände av henne, jag sa det inte till någon där och då, men hon kom som en vind om jag säger så. En mycket, mycket kall sådan.

I går var det så dags för kalas på stan. Jag, Maria, Sven och Tom från VK bjöd på fika och och tampades med blåsten som gjorde att både ballonger, tält och bullar flög all världens väg. Men massor, massor med folk var det och även om världsrekordförsöket i längsta cykelparad som också anordnades igår inte helt lyckades vad gäller just den biten, så kändes det då så för torget kokade av människor. Verkligen roligt. Efter det var det så dags att ladda om för att gå på personalfest. Så då blev det idel trevligheter halva natten igen.
 

Idag har jag mäktat med att dammsuga… Nu ska jag jobba med lite PR för boken, som äntligen kommer från tryckeriet på fredag!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.