Galet

Det var som vanligt en fin skolavslutning igår. Det kändes som första gången som det faktiskt var sommar den här dagen. Varmt, vackert och soligt. Underbart. Jag var lite extra glad över solen eftersom det då är naturligt att ha på sig solglasögon. De i sin tur gör att det går lite bättre att smyga med tårarna. Jag är så otroligt lättrörd och just dessa skolavslutningar där barnen bland annat sjunger "Framtiden tillhör oss"… Ja herregud det tar knäcken på mig. Det är som så fint på nåt vis.

Wilma har gått färdigt på Ersmarksskolan och igår tyckte hon att det var ganska trist. Hade helt plötsligt fått riktigt kalla fötter över att behöva byta skola och börja på en annan där hon och hennes klasskompisar plötsligt skulle vara minst!
Förhoppningsvis lägger det sig.

Samtidigt som det var Wilmas sista dag på skolan så var det också Teos allra första avslutning, vilket resulterade i att jag och min mamma med sambo fick springa mellan de olika klassrummen… Och jag missade att tacka Wilmas lärare… det fick mamma göra! Har lite illa samvete för det, men, men. Nästa år får vi väl springa mellan olika skolor dessutom. Men det lär väl lösa sig det med.

Som sig bör så hade vi ite tårtkalas på vår altan och nu är det plötsligt sommarlov igen. I alla fall från skolan. Galet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.