Överraskningen

Igår åkte Matte o Teo tillsammans med far o son i J:s familj till en ö för att tälta, fiska, grilla, laga sockerkaka i grop i marken och sånna där andra friluftsgrejer som låter asmysigt men som jag vet att jag inte är skapt för. Jag vet inte ens hur man gör upp eld. (I kaminen hemma)…
Men Matte är i princip född till scout eller nåt så det blev nog jättebra det där. Får se sen idag när de kommer hem. Eventuellt inspektera ett och annat myggbett antar jag…

Efter jobbet igår skulle jag så hem och göra middag till mig och Wilma enbart. Men så ringer telefonen precis innan jag ska åka hem, det är Wilma:
"Mamma, kan du köpa tomater och majs. Å så får du INTE handla nån middagsmat".
"Öh. Nähä".

Jag åker snällt och köper det hon bett om och åker hem. Till ett tomt hus. Efter en stund ringer telefonen och jag blir överbjuden av Wilma till J:s hus om tio minuter.

Väl där så får både jag och J direkt en välkomstdrink i handen bestående av cola, hallonsoda, gurkskiva på glaskanten + sugrör. Vi bara stirrar på varann och ler. Det luktar dessutom mat! Vi blir placerade i vardagrummet där Wilma och hennes kompis C dukat upp till tacofest! 

J hade ingen aning om planerna de haft, hon har själv precis kommit hem och jag visste inget heller-mer än att jag skulle köpa tomater och majs! Efter middagen dukar tjejerna bort och tar sen fram efterrätten! Glass, passerade hallon (!) garnerat med två chokladbitar. 

Altså. Vilken överraskning! Jag och J var lyriska. -Tänk att vi lyckats lära dem allt vi kan 😉 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.