Nostalgitripp

Har hojat idag igen. Märkvärdigt va bra det går när man liksom inte har något val! Vår enda bil är nämligen inte hemma utan på vift med min familj. Och bussen…Hmmnja den har ju sommartider nu och passar inte så himla bra in i mitt personliga schema. Såatt. Cykel får det bli. 

För övrigt så är det är alltså så ovanligt att jag cyklar att min dotter till och med var tvungen att följa med mig ut på gården i morse!
"Varför ska du det"?, sa jag förvånat
"Jo men jag vill ju se hur du ser ut"! Svarade hon….

Ja. Så ni förstår vidden av denna aktivitet alltså…

Jo som sagt. Familjen stack till mina svärföräldrars stuga igår. Alla utom Wilma då som barmhärtigt stannade hemma med sin mor. Fast jag tror att hon tyckte det var lite mysigt. Vi såg på hesa Lotta på Liseberg och avslutade kvällen med att se filmen Fame. Men vilken skitfilm! Nostalgiskt kunde man ju så klart tycka att den var lite mysig så där, Leroy i obligatoriska trikåer och söta Coco… men frisyrerna!
Varför hade alla så hemskt lockigt, liksom tovat hår?! 
OK, Bruno i alla ära, men resten-risbuskar hela högen.
Såg man ut så där i början på 80? Hope not.
Även om jag vet att jag hade nån slags otäck fårkrullsfrisyr när det begav sig också…

Jag minns tv-serien Fame som en guldgåva till mig när jag var liten, men detta! Filmen var asdålig. (NÄSTAN lika dålig som filmen Snabba Cash för övrigt var eftersom jag läst den fantastiska boken innan jag såg den)…

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.