Flashback

Det har varit en annorlunda helg. I fredags var jag hemma och kurerade mig, vilket inte händer alltför ofta och fick därför vackert från soffan koordinera via telefon, det som skulle fixas och hämtas inför helgen när pappsen äntligen skulle få sin 60 års present.
 
Lillebror med sambo kom upp från Stockholm och vi hade en toppenmysig lördag tillsammans med födelsedagsbarnet inklusive femkamp och fantastiskt god mat på restaurang och dessutom ett sånt fantastiskt väder! Ja men det var ju verkligen helt otroligt vilken tur vi hade med just det.

-Och som de svenskar vi ändå är så påminde vi varandra om detta förunderliga precis hela dagen och dagen efter – när det hade mulnat på igen. Vilken TUR vi ändå hade haft med VÄDRET! 

Den här femkampen var delvis som en lite halvotäck flashback från friidrottstiden i skolan… för en av grenarna vi valt (!) var nämligen spjutkastning… Friidrott har väl aldrig riktigt varit min gren. Heller. Rent resultatmässigt så där… Men så här på egna villkor var det åtminstone riktigt skoj, även om det fortfarande inte flög särskilt långt…

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.