Obefogat

Igår kom halsontet. Varifrån vet jag inte. Pang så var halsen full av blåsor och spottar jag så är det… ganska ofräscht. Nån slags härd som intagit min kropp igen alltså… Tröttsamt som attan.  Men än så länge är det på nivån att det ändå går att förneka.

Nåväl.

Dagen började med en betydligt trevligare bussfärd än den förra veckan. En rätt skön om än kall promenad från Haga, där bussen släpper av mig,  till jobbet kändes som en bra start. Jobwise har jag hittills svarat på en massa mejl, varit på två möten varav det ena innefattade en förhandling med en säljare -som tog en timme (!) Jag har ätit lunch och druckit en kopp te och tre koppar kaffe också.
I princip halva dagen har gått.

Alltså. Vissa dagar känns bara som att de rullar iväg utan att det riktigt märks att man gör nåt! Som idag. -Fast man jobbar ju hela tiden. En både skön och lite underlig känsla som väger åt obefogat dåligt samvete.

Ser fram emot kvällen också! -Ytterligare en anledning att förtränga blåsor i halsen, för då blir det La Clique för hela slanten. Ska bli spännande att se om det är så bra som recensionerna vill berätta…

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.