Förgiftad

Genomgår som bäst en angenäm liten detoxkur som jag chockar kroppen med. Förhoppningen är att bli av med slaggprodukter och annat gift som jag tror intagit min kropp och därför gör mig seg, blek o trött…

Den lilla kuren innebär inte bara att jag inte "får" dricka kaffe, svart te eller annat uppiggande/giftigt/livgivande…Man ska dessutom sörpla i sig ett enormt glas med illaluktande brun vätska varje morgon. Detta under en veckas tid.

Den här drycken påminner lite grann om gammalt blomvatten skulle jag vilja säga… sånt där som stått för länge och börjat stinka lite lagom unket. I söndags (första dagen) tyckte jag att det smakade rätt ok och liksom kändes fräscht och lagom "örtigt" att dricka. Idag, tredje glaset gillt:-njaaaee. Tveksamt om det där KAN vara bra för kroppen alls.

Men jag ska fortsätta. Jag vet att huvudvärken jag lidit av sen igår är en bieffekt som man helt enkelt får försöka stå ut med. Antagligen betyder värknivån att jag haft enorma toxinvärden… eller vad det nu heter…

Det märkliga är att jag känner mig superlätt i kroppen, som en liten älva minsann! (jo skenet kan sannerligen bedra)… men känslan av det är då trevlig i alla fall. Så nån stans känns det ändå som att det är rätt det här. Även om det betyder tiodubbelt fler toabesök per dag.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.