Byn som plogbilarna glömde

Ja det är bara så här att sånna här dagar måste det få ältas lite. Vi sa det här på jobbet igår och jag säger det igen idag: VARFÖR bor jag här?! När jag har all möjlighet och rättighet att flytta precis vart jag vill. Till där det aldrig blir snöoväder till exempel och aldrig understiger typ 20 värmegrader. SUCK!

Jag överrumplades av snöovädret när jag klev upp i vanlig tid i morse. Vilket innebar att både jag och Teo blev senare än vanligt. För bilen var så klart insnöad-även om den stod med både motorvärmere, kupèvärmare på och under carport… 

Det tog sin lilla tid att borsta och skrapa. Matte hade visst hunnit skotta lite grann och det var ju i alla fall positivt. Sen iväg på sliriga, oplogade och jättesnöiga vägar i Ersmark -byn som alla plogbilar glömde nån gång för väldigt länge sen…

-Jag slår vad om att det inte kommer att plogas på vår gata överhuvudtaget förrän MÖJLIGEN imorgon kväll-och det endast om det fortsätter snöa konstant även i natt. Till saken hör att har det kommit en centimeter snö på kvarteret bakom vårt så kan man ge sig den på att det kommit fem centimeter hos oss. Fakta. 

"Skynda dig! Du får säga till fröken att… att vi snöat inne lite grann!" (ÖH?!) fick jag ur mig när jag i princip kastade ut sonen ur bilen vid skolan. Bara några minuter sen men ändock.

Jaa sen åkte jag faktiskt och log lite grann nästan hela vägen till jobbet bakom en bil vars motorvärmarsladd hängde och dinglade med för fullt… det var alltså fler som blev tagna på sängen av vädret i morse. Helt klart. 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.