Bortsprunget barn

Phu! Är fortfarande en aning mör efter tisdagens luciafotografering av små barn som VK arrangerar varje år och som nu gick av stapeln på Strömpilen.

Roligt som vanligt om än något energitömmande. Vi som jobbade tyckte att det var toppenbra att hålla till just på Strömpilen och det tror jag att de flesta av dem som kom till fotograferingen också tyckte. Bra med parkeringar och bra med tidsfördriv under den ibland ganska långa väntan.

Jaa, allt flöt på bra som sagt.
-Förutom en liten incident med en försvunnen treåring.

Ja hon var inte borta länge men när jag tyckte det kändes som betydligt längre än de kanske totalt 5 minutrarna det gällde, så kan jag bara tänka mig vad mamman i fråga tyckte om det…

Mamman kom med stirrig blick till fotoplatsen när det var hennes tur, med en liten kille på armen. "Jaaa sa hon entonigt, det ska egentligen vara två barn. Men… jag hittar inte flickan".

Efter att ha fått, den i sammanhanget inte så väldigt originella beskrivningen: "liten lucia i treårsåldern med krona på huvet", av mamman så kom flickan till slut till rätta i alla fall. Jag fann henne Inne på spelbutiken, där hon med stora ögon och en ballongpinne i näven beundrade alla färgglada spelfodral.
Och vi kunde alla andas ut.

Och klockan 18.00 pip så var alla som ville fotograferade och alla ballonger vi hade med färdigsmällda.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.