Solsken i blick

Gårdagen började med en rent fantastisk start. Särskilt om man som jag är julnörd och verkligen vill vältra sig i jul redan i … ja helst redan i oktober. Men ok slutet av november duger det med.

Därför tackade jag utan att blinka nämnvärt, ja till inbjudan att få komma till Sävargården och äta julegröt och vörtbrödslimpa med julskinka och enormt grovkornig och gudomlig senap på igår morse. I gröten fanns det riktig vaniljstång och riktiga kockar pratade lite om julmat och spred matlust bland skenet från vackra vita ljusstakar och pressade vita dukar. Ja himmel så fint det är där och sicken julstämning jag fick sen!

Mycket trevligt sällskap, intressant föreläsning och mingel var det också så det var en osedvanligt trevlig start på dagen. -Som förvisso slutade med nån slags ögonmigrän- attack. Men saker har ju en förmåga att jämna ut sig. -Man ska inte känna sig alltför speciell alltför länge gubevars…

Apropå saker i ögonen så kom Teo in i badrummet i morse, nyvaken med helt öppna men väldigt sömniga ögon. Han log ett av sina mysleenden och spärrade upp ögonen mot mig: "Ser du mamma! Nu har jag allt liiite solsken i ögonen i alla fall"!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.