Energifylla

Idag jobbar jag hemifrån. 
"Varför" undrar vissa, och då svarar jag som en av mina idoler Theo Härén brukar göra: "För att jag kan".

Och om jag kan, varför ska jag inte utnyttja möjligheten? Det är en fantastisk fördel tycker jag att kunna jobba -egentligen varifrån jag vill. (Oftast). Packa med mig dator och telefon, papper och almanacka och så funkar det bara! Det är det jag tycker allra bäst om med dagens teknik.

Nä, som med allt annat så funkar det inte för alla och det passar inte ens alla heller, men man kan energifylla sig på många sätt, det här är ett av mina.  

…Att sedan kunna utföra sina arbetsuppgifter i jeansen from hell (men sköna som himlen) och tjocka fleecemorgonrocken (!) över collegetröjan (för att det är så förbenat kallt i huset) gör inte saken sämre. Jobbet blir heller inte sämre. Bara bekvämare att utföra. 

För att inte tala om lunchlådan! Som idag blev hemlagad och icke micrad. Inte fel heller. Tog sats och gjorde potatisplättar av överbliven potatis från gårdagens middag, pressade den i en minipannkakssmet och stekte. Lite bacon, lite lingon. En kaffekopp från George Clooney-maskinen, fyra julfudgar och en knäck senare så är jag redigt mätt. …Smått illamående faktiskt.

Ingen promenad blev det idag heller, men jag kikar med jämna mellanrum ut på vintern som man inte annat kan säga om än att den är vacker.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.