Perfekta dagar

I typ torsdags slutade vår bil att fungera. Den la av. Ville inte ens lysa upp eller visa funktionerna på instrumentbrädan. Lägg därtill ett kamremsbyte och xxtusenmilaservice så har ni en fin liten nota på alldeles för mycket pengar.

Blir jag lyckligare över att dessa pengar läggs på bilen?
Nä.
Eller ja jag är ju gladare om bilen funkar än om den är trasig men det SYNS ju inte på bilen att femsiffriga belopp är nedlagt på den!
 
Och vi som skulle till Fredrika på lördagmorgon! Bilkollapsen gjorde att vi pressade in hela familjen i vår andra bil, en blå liten Opel Corsa som med nöd och näppe rymde oss fyra, en bag med kläder, en bob och sängkläder. Barnen satt som krokar i baksätet men fram kom vi, bra gick det och fint väder var det.

En underbar lördag fick vi med våra goa vänner som till att börja med ordnat champagne och fruktfat på "vårt" rum i bästa lyxhotellstil (!) En massa god mat och dryck, skotersafari, mys och pys följde och sällan har jag varit med avslappnad och kännt mer komfort tror jag! På söndagen promenerade vi en bra bit för att hälsa på farbror Buddah, sen for vi hem. En ganska perfekt helg om du frågar mig.

Idag körde jag Teo o Matte till flyget. De åkte till Stockholm för att se landskampen ikväll. Framför allt för Teo så var detta en ganska perfekt tisdag, om du frågar honom.

 
Överlycklig kille på väg till flyget och sitt livs första landskamp i fotboll! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.