Presenter

Har haft en grymt skön dag på stan idag. Teo skulle vara på kalas på förmiddagen och det gjorde att vi kom upp och iväg hela familjen. En annan anledning till att vi kom iväg i rasande fart var att vi plötsligt insåg att ingen hade tänkt på att köpa present till födelsedagsbarnet (!) Det löste sig dock i tid, tack vare en hel del-rätt onödig-stress.

Medans Teo kalasade strosade vi övriga på stan. Passade på att förebygga liknande paketstress genom bocka av inköp av en hel hög presenter: doppresent, 2 årspresent och nyföddpresent. 

Förtom presenter till andra, blev det en till mig själv också. -En helt ny garderob! 
Nästan euforisk är jag. Och ja jag vet, det kan vara svårt att förstå för den som inte bryr sig eller varit där, men jag kan bara säga att den känslan -när man kommer i precis det plagg man vill komma i, i den storlek man vill ha-utan några som helst problem, är ta mig tusan helt fantastisk..

Nåväl. Sen bidde det även lite lunch på restaurang och sen bio. Jag o barnen såg Rio, en riktigt rolig, bra film som passar en lördageftermiddag halv tre.

I bilen på väg hem sen så är det en person i min egen ålder som ser ut att verkligen söööla sig över ett övergångsställe, så där "bara för att hon kan". Jag säger därför högt för mig själv: "Men herreguuud människa kan du gå liiite fortare över gatan ändå, du seeer ju att fler ska förbi"!
Sonen i baksätet: "dessa pensionärsjävlar"…

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.